verbondenadem-redeker.jpg

ADEMSESSIE

Ademen is leven

Ademen is leven, ademen is de sleutel naar balans met jezelf, jezelf (her)vinden, volop in het leven staan.

Hoe adem jij?

In onze lichaam, op celniveau, liggen allemaal herinneringen opgeslagen. Vreugde, verdriet, boosheid, liefde, angst, trauma, heelheid, wijsheid. Hoe meer je echt contact kan maken met je lichaam hoe meer liefde en wijsheid de ruimte kan krijgen.

Door omstandigheden kan het zo zijn dat je weinig en oppervlakkig bent gaan ademen. Hoe minder adem je inneemt, hoe minder je kan voelen wat zich in je lichaam afspeelt. Misschien heb je hierdoor wel geleerd om hoog in de borst te ademen, om je adem in te houden wanneer iets heel spannends is, om snel en veel te ademen - hyperventilatie, dit kan een overlevingsstrategie zijn, die goed voor je heeft gewerkt om te komen tot vandaag. 

Verbonden ademsessie

Met een verbonden ademsessie kan je al tot diepere lagen komen, al ademend kan je voelen en waarnemen waar blokkades zitten. Door deze intense manier van verbonden ademen stap je in een proces waarbij dat wat onbewust is in jou naar boven komen.
Zonder er een verhaal van te maken kan je laag voor laag de oude pijnen of geblokkeerde energie loslaten. 

Je ademt er als het ware door, waardoor ze lichter worden of zelfs oplost aanvoelen na de sessie.

Na de diepe, intense en begeleide ademsessie, komt de integratie, je kan in een diepe staat van zijn zakken waar er ruimte is voor ontspanning met nieuwe verruimende inzichten.

Vanuit dit stukje zelfbewustzijn ga je terug leven vanuit je natuurlijke innerlijke kracht.

Ademcoach - therapeut

Als Ademcoach begeleid ik je in het proces wat zich op dat moment aandient. Ik begeleid in zachtheid en veilige omgeving om je door de weerstand heen te ademen naar het voelen. Ik nodig je uit om te gaan voelen, om te gaan durven te voelen wat zich in jouw lichaam, in jouw systeem zich allemaal af kan spelen.

Deze manier van ademen opent het ademhalingssysteem en zorgt voor bewustwording van wie je werkelijk bent en wat je, vaak onbewust, bezighoudt.

Zelf ben ik verwonderd wat een ademsessie met mij doet, voor mijn gevoel worden diepe lagen aangeraakt, zonder dat ik er over hoef te praten. Na afloop voel ik mij als herboren!

Zijn wie je bent

Na een ademsessie kan je méér energie krijgen, kan je levensvreugde voelen, er kan ruimte ontstaan voor creativiteit of speelsheid.... Ik ervaar een ademsessie als transformerend!

Een ademsessie duurt meestal zo'n 2 uur.

Wees er snel bij! Nu voor maar € 45,00!
Na 12 juli ( na de 3e module) vraag ik € 65,00

Vijf elementen van een verbonden ademsessie 

Eerste element: ademhaling
De ademhaling is de verbinding tussen onze levenskracht en ons lichaam. Door de ademhaling te verbinden kunnen we suppressies en repressies vrijlaten. Een suppressie ontstaat wanneer de bewuste waarneming/het bewustzijn opzettelijk teruggetrokken wordt van een onplezierig gevoel of van een oordelende gedachte met de bedoeling zich goed te voelen. Een repressie is de onbewuste uitsluiting van pijnlijke impulsen, verlangens of angsten van de bewuste geest. 

Tweede element: totale ontspanning
Het is belangrijk om een veilige omgeving te creëren zodat de ademer zich kan laten gaan en zich volledig kan ontspannen tijdens alle fases van de ademsessie. 

 

Derde element: totale bewustwording

Tijdens de sessie kan degene die ademt zich acuut bewust worden van wat er in het lichaam gebeurt. Hij zal deze gevoelens waarnemen en deze daardoor kunnen transformeren in een hogere trilling waardoor het onderbewustzijn gezuiverd en geherprogrammeerd wordt. 

Vierde element: totale acceptatie

Degene die ademt zal de energie die tot hem komt in een sessie volledig mogen accepteren: zowel fysiek als emotioneel. Totale acceptatie is observerend, niet oordelend. Wij zijn degenen die ervaren, niet de ervaring. 

Vijfde element: totale overgave

De ademcoach is de coach. Het echte werk wordt door Spirit gedaan. Een ademcoach die vertrouwt op zijn intuïtie, heeft een liefdevolle intentie en is vrij van verwachtingen. Alles is ok zoals het zich tijdens de sessie aandient.