ZOALS JE ADEMT, ZO LEEF JE

Waarom Ademwerk?

Ademen is leven, ademen is de sleutel naar balans met jezelf, jezelf (her)vinden, volop in het leven staan.

Verbonden adem

De verbonden adem, de in-en uit adem verbind je met elkaar zonder een pauze er tussen. Door deze intense manier van verbonden ademen stap je in een proces waarbij dat wat onbewust is in jou naar boven komen.

Met een verbonden ademsessie kan je al tot diepere lagen komen, al ademend kan je voelen en waarnemen waar blokkades zitten. Door deze intense manier van verbonden ademen stap je in een proces waarbij dat wat onbewust is in jou naar boven komen. Deze manier van ademen opent het ademhalingssysteem en zorgt voor bewustwording van wie je werkelijk bent en wat je, vaak onbewust, bezighoudt.
Meer over de verbonden adem - blog -

verbondenadem-redeker.jpg

Ademhaling en jij
Heb je ooit een klein kind zien spelen? Helemaal opgaan in het moment en totaal niet zelfbewust, helemaal ZIJN. Op zo'n moment zijn er geen belemmeringen. Door omstandigheden zijn we vaak dit vermogen om onbekommerd te spelen kwijt geraakt, hoe kan jij weer contact maken met dit kind in je?

Ademwerk is een prachtige manier om contact te maken met je oorspronkelijke ik, een reis die je verder kan openen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Het stelt je in staat om te verlichten en te beseffen dat je al goed bent zoals je bent. De façade die je jarenlang hebt opgebouwd, zal gewoon wegvallen, waardoor je tijd kunt doorbrengen met je ware zelf, je behoeften en wensen kunt leren kennen. Je kunt je losmaken van het drama, je centrum vinden, vreugde in jezelf vinden - en bewust een leven creëren waar je graag deel van uitmaakt.

Voordelen ademwerk
• het kan je bevrijden van angst en of stress.
• je voelt je helemaal energiek
• je ervaart een diep voedende rust en ontspanning
• je wordt meer bewust van emoties die je persoonlijke groei stoppen
• door de adem kan je emotionele bagage gemakkelijker loslaten
• het opent je adem en breid je leven uit

• als je meer licht, liefde en bewustzijn in je leven wilt

• je kunt natuurlijk ook een ademsessie gaan doen wanneer het lekker met je gaat en je verlangt in de flow te blijven

Hoe ziet een ademsessie eruit?

Een sessie duurt ongeveer 1,5 - 2 uur.

We beginnen met een intake gesprek, je hulpvraag en het neer zetten van je intentie. 
Intentie
Een intentie zetten, is duidelijk aangeven wat je wilt manifesteren. Het is een bewuste positieve gedachte. Het heeft te maken met jouw drijfveer, je waarden, verlangens en dromen. Maar het kan ook verband houden met je doel, je levensmissie, met wat je vanuit je hart en ziel wil bereiken. 

De intentie begint met IK, het kan zijn: "IK HEB VERTROUWEN IN MIJZELF". Je zegt het in het HIER en NU.

Ik neem de tijd om de intentie neer te zetten en dat deze helemaal klopt voor je.

Proces

Tijdens de ademsessie begeleid ik je in het proces wat zich op dat moment aandient. Zonder er een verhaal van te maken kan je laag voor laag de oude pijnen of geblokkeerde energie loslaten. Je ademt er als het ware door, waardoor ze lichter worden of zelfs oplost aanvoelen na de sessie.
Het kan zijn dat je wanneer je de 1e keer komt voor een ademsessie dat we meer bezig zijn met het doorvoelen van je intentie of het meer bewust worden van de ademhaling zelf. Door alleen al contact te maken met je ademhaling, kan er al heel veel gebeuren, op zo'n moment kan een craniosacraal sessie fijner zijn. Of een combinatie van craniosacraal en een ademsessie.

Integratie

Na de adem is er ruimte voor de integratie, je kan in een diepe staat van zijn zakken waar er ruimte is voor ontspanning met nieuwe verruimende inzichten. Vanuit dit stukje zelfbewustzijn ga je terug leven vanuit je natuurlijke innerlijke kracht.

Zelf ben ik verwonderd wat een ademsessie met mij doet, voor mijn gevoel worden diepe lagen aangeraakt, zonder dat ik er over hoef te praten. Na afloop voelde ik mij elke keer als herboren!

Zijn wie je bent

Na een ademsessie kan je méér energie krijgen, kan je levensvreugde voelen, er kan ruimte ontstaan voor creativiteit of speelsheid....

 

Ik ervaar een ademsessie als transformerend!

GEZONDHEID 
Wanneer één van deze contra-indicaties op jou van toepassing is, dan hoor ik het graag. 

Medische en fysieke contra-indicaties 
• Zwangerschap (het is fijn als er bewustwording op is) 
• Hart- en vaatziekten 
• Astma 
• Epilepsie en ernstige neurologische aandoeningen 
• Hoge bloeddruk

Psychische contra-indicaties 
• Schizofrenie 
• Borderline symptomen 
• Bipolaire stoornis/ Psychose

ERVARINGEN ADEMWERK
" Door met Susanna samen te werken kreeg ik de kans om mezelf heel diep te ontdekken."

" Wat ik zo fijn vind aan het werken met Susanna, is hoe veilig ik me voel in haar aanwezigheid. Zij heeft mij ondersteunt om door zeer diepe en oude informatie te werken".

 

KORTING

ADEMSESSIE 

Ik ben geslaagd voor de opleiding Adem en Stem, bied ik een mooi traject aan.

  • Intake met intentie en sessie 2 uur € 101,50

  • Traject van 3x €150,00 ( geldig tot eind 2022 ) 
     

DUO SESSIE

Tijdelijk is een sessie voor twee mensen € 50,00 per persoon

Een duo sessie duurt zo'n 2 uur.

Een duo sessie kan een mooie manier zijn om én contact te maken met jezelf en om samen vanuit een diepere laag contact te maken met elkaar.

Vijf elementen van een verbonden ademsessie.png