GEBOORTEPROCES

 

Hoe zou het zijn om "opnieuw" geboren te worden?

De eerste cel herinneringen zijn verbonden met het geboorteproces, dit proces 'overdoen' kan helpen om op een eenvoudige manier de eventuele negatieve ervaringen van de geboorte recht zetten.

Op zich kom je als 'nieuw mens' vanuit een plek waar er geen NO MIND is, zonder emoties, projecties, schuldgevoelens of verwachtingen. Je bent nog een onbeschreven blad. Door omstandigheden rondom je geboorte kan je al vroeg je onveilig gaan voelen. Kan je al heel vroeg in een overlevingsstand gaan zitten, want je eigen geboorte kan een behoorlijke impact hebben op je leven. Het geeft een 'stempel' over je eigen ontwikkelingen, je eigen gedrag.

Misschien ben jij een zondagskind of ben je gekomen met een spoedkeizersnede of met de tang, vacuümpomp. Of misschien ben je niet gewenst, niet welkom hier op aarde, het kan zo zijn dat je dit als jouw fout ervaart ( schuldgevoelens) als gevolg van de paniek die vaak gevoeld wordt door het kind wanneer de moeder ontdekt dat ze zwanger is.

Kan jij je voorstellen wat dit met je leven kan doen?

Tijdens deze geboorteproces behandeling begeleid ik je door je eigen preconceptie, conceptie en ‘womb-service’ om opnieuw te ontdekken wat jij hier op aarde komt doen. Wanneer je die onschuld en dat vertrouwen in jezelf terug kan vinden, dan kan dit een stap zijn naar een diepere essentie van jezelf zijn.

SESSIE
- 1 x eigen geboorteproces
- sessie 60 min. voor € 79,00
- sessie 90 min. voor € 99,00

TRAJECT  van 3 sessies

Ik nodig je graag uit om in 3 bijeenkomsten in 3 maanden tijd deze geboorteproces samen met jou te gaan doen. Om te onderzoeken wat zo'n proces voor jou kan betekenen.Een stap dichterbij je zelf zijn, jezelf mogen zijn. Een geboorteproces kost tijd . Daarom is dit een traject, zodat het de tijd krijgt om dit proces te intrigeren in je leven.


- 1 x per maand voor 3 maanden lang vanaf 60 minuten per sessie

- 3 x 60 -75 min. € 224,00

- 3 x 90 min.        € 284,00


Eerste sessie
- Kennismaking, kijken wat je hulpvraag is.
 

Tweede sessie
- Geboorteproces


Derde sessie

- Nazorg

Tijdens het traject
- eventueel extra: telefonisch contact, maximaal 3 x.

- beginnen en eindigen we met elke bijeenkomst met een gesprek
 

(Daarna indien gewenst 1 x per maand bijhouden. Dit hoort niet bij het traject, maar is een advies.)

Ervaring

Jaren geleden ging ik via de cranio opleiding door mijn eigen geboorteproces. Tijdens de cranio sessies die ik zelf geef, kwam ik dit maar een enkele keer tegen bij de cliënt. Op dat moment kon ik geen verbinding voelen om zoiets moois door te gaan geven. En nu voel ik dat de tijd daar voor mij is om zoiets moois door te mogen geven.
Om je eigen geboorteproces bewust mee te maken.
Het mooie vind ik dat ik dit nu wel tegen tijdens kom met sessies
die ik nu geef!


In het proces kan er een ja ontstaan om je geboorte proces een andere draai aan te geven die nu bij jou past.
Ook kan en mag er een nee ontstaan. Nee, ik ben nu nog niet klaar voor om op aarde te komen. JA zeggen tegen jouw NEE....
In jouw tijd, wanneer jij er klaar voor ben om door dit proces te gaan en niet eerder....
Misschien begeleid ik je met de zwaartekracht mee naar beneden; van de behandeltafel af naar de grond... misschien gebeurd dit proces op de tafel zelf.


Wat er ook gebeurd; ik vind je veilig voelen, geborgenheid, vertrouwen een belangrijke basis om dit proces samen met jou aan te gaan.

Mijn eigen ervaring: blog