Na de corona voelde ik mij daarna nog weken slap en uit conditie. Via via kreeg ik te horen dat cranio wel iets kon betekenen voor mij. Ik ben bij Susanna terecht gekomen, alleen al de aandacht die ik kreeg vond ik fijn. Ik ontdekte tijdens de sessies dat achter de corona een onderliggende trauma zat. Ik heb niet eerder geleerd om naar mijn grenzen te luisteren, samen met Susanna leerde ik hier naar te luisteren. Dank je wel, Susanna."

- M. de Jager

"Susanna is niet alleen heel goed in wat ze doet maar kan met haar rust en warme uitstraling ook meteen zorgen dat je je op je gemak voelt. Absoluut een aanrader!"

Mevr. M.

"Mijn ervaring met Susanna Redeker is dat ze door haar warme innemende persoonlijkheid je gelijk bij haar op je gemak voelt. Een behandeling bij haar is echt een cadeautje en doet heel erg veel. Je merkt dat ze veel ervaring, kennis en intuïtie heeft. Ik kan het iedereen aanraden."

Tom 

"Dank je Susanna, voor de fantastische rust en tijd, het brengt me thuis. Elke keer ben ik weer verrast door wat er duidelijk wordt. Het is heel waardevol voor me."

Marijke